Cross-Chain Protocol Poolz fullfører privat salg på 1 million dollar

5. Januar 2021

Poolz, en blockchain-protokoll som leverer desentraliserte tokenbytter, har fullført et sterkt overtegnet privat salg. Prosjektet, som er fokusert på å bygge bro over smarte kontraktenettverk som Polkadot og Ethereum, rapporterer at den private runden kunne ha blitt fylt 25 ganger. I tilfelle ble $ 1M samlet inn mot POOLZ-tokens, som vil spille en integrert rolle i protokollen for tokenbytte og fundraising.

Støperiet, som er tilknyttet kryptoprosjekter DuckDAO og Ferrum, ledet runden, og VC-er som Genesis Block, 7X Ventures og Alphabit deltok også i det private salget. Poolz har til hensikt å følge arrangementet med et offentlig salg der poletter vil bli solgt av via en auksjon, slik at budgivere kan angi ønsket kjøpesum.

Å bringe Blockchains sammen

Teknologien som Poolz utvikler vil gjøre det mulig for prosjekter å skaffe midler i ETH, for eksempel før de utsteder kjøpere med et token som er hjemmehørende i en annen blockchain som Polkadot. Vanligvis er forskjellige blockchain-nettverk inkompatible med hverandre, noe som kompliserer prosessen med å utveksle kryss-kjede-eiendeler. Poolz-protokollen vil tillate prosjekter å skaffe penger på nettverket du ønsker, med Ethereum det mest populære alternativet for øyeblikket på grunn av nettverkseffekter, og enkel tilgang til ETH som en investerbar eiendel.

Ethereum har ledet kryptomarkedsrallyet som har strømmet inn i 2021, og har økt 52% de siste 30 dagene. I tillegg til etterspørsel fra detaljhandel, har interessen for Bitcoin Revolution og ETH stammet fra institusjonelle investorer i USA via instrumenter som Grayscale Bitcoin Trust (GBTC: QXR: USD) og Grayscale Ethereum Trust, som gir tradisjonelle investorer eksponering mot kryptomarkedet.

Smarte kontraktenettverk som Ethereum og TomoChain er kjernen i Poolz-visjonen om å forene normalt inkompatible blokkjeder, noe som gir en mekanisme for kryss-kjedebytte og token-salg. Prosjektet har erklært sin intensjon om å legge til støtte for andre kryptonettverk i nær fremtid.

VCs Chase Crypto Deals

Interessen for kryptovaluta og dens underliggende blockchain-teknologi har ikke bare gjenspeiles i prisene på digitale eiendeler; det har også blitt sett i investeringsrunder, der etterspørsel rutinemessig overgår tilbudet til de hotteste prosjektene. 23. desember avslørte Seoul-baserte blockchain VC Hashed at de hadde samlet inn 120 millioner dollar for sitt første fond. Med 900 millioner dollar investert i blockchain-prosjekter bare i 3. kvartal 2020, er markedet i frekk helse.

I en kommentar til prosjektets 25 ganger overtegnede private salg sa Poolz-sjef Guy Oren: “Vi er ekstremt takknemlige for alle investorene som har stolt på teamets evne, innovasjon og visjon, og som tror at fremtiden for blockchain er interoperabel og at vi er ideelt plassert for å realisere dette målet.

“Nivået på etterspørsel etter det innfødte POOLZ-symbolet overrasket oss, og vi kunne ha fylt vår private runde mange ganger. Dette øker godt for fremtiden for cross-chain token salg, som Poolz vil støtte, og for den forestående auksjonen av Poolz. ”

Bedrifter som Andreessen Horowitz datterselskap a16z Crypto, Pantera Capital og Galaxy Digital setter blockchain-risikokapital på kartet. Nå bygger en rekke andre krypto-investeringsfirmaer, inkludert flere av navnene som hevdet en tildeling for Poolz ’private salg, på dette fundamentet mens de startet neste bølge av forstyrrende kryptostarter.

Opplysning: Ingen stillinger. Denne Op-Ed er skrevet av Reuben Jackson. Insider Monkey News Department er ikke involvert i produksjonen av denne artikkelen.