ANALYST SOM KALDE BITCOINS V-SHAPED TILBAKE TENKER Q4 VIL VÆRE STOR FOR BULLER

Bitcoin har gjennomgått en sterk rally de siste ukene.
Markedet har falt på kort sikt på grunn av en sterk nedgang i Dow Jones og S&P 500-indeksen.
En crypto-asset analytiker som kalte den V-formede reverseringen som vi så i mars, er fortsatt bullish.
Han sier at Bitcoin Bank kan gjennomgå „50% pumper“ mot slutten av 4. kvartal og begynnelsen av 2021.
BITCOIN FÅR EN STOR Q4, ANALYSTER SIER
Bitcoin har gjennomgått en sterk rally de siste ukene som har ført den fra $ 10.200 til høyder på $ 13.350.

Mynten handles for tiden for $ 12.900, etter å ha gjennomgått en liten nedgang i møte med en sterk nedgang i Dow Jones og S&P 500-indeksen.

14 BTC og 95 000 gratisspinn for hver spiller, bare i mBitcasino’s Exotic Crypto Paradise! Leke nå!
Mens svakheten i aksjemarkedet er bekymringsfull for noen, spesielt med tanke på alvorlighetsgraden av flyttingen, er analytikere fortsatt bullish.

En krypto-eiendomsanalytiker som kalte den V-formede reverseringen som vi så i mars og utover våren og sommeren, kommenterte nylig saken:

 

“$ BTC er i ferd med å lyse opp. Avsluttet kartstudiene mine, vil gjennomgå om morgenen, og hvis alt fremdeles er fornuftig, kan du dele tankene mine. Ser ut som om det gjenstår av 4. kvartal og tidlig 2021 kommer til å bli fylt med volatilitet i begge retninger (50% pumper, 30 +% dump) – sving handel himmelen. ”

 

Som han forklarer, kan Bitcoin gjennomgå „50% pumper“ mot slutten av 4. kvartal og begynnelsen av 2021. Han la til at disse 50% pumpene også vil bli preget av 30 +% dumping, og tilsynelatende refererer til hvor volatil den ledende kryptovalutaen var. i 2017s rally.

For å utdype legitimiteten hans, skrev denne analytikeren 14. mars, en dag etter krasj, at han forventet en rask utvinning til $ 10.000 innen mai eller juni.

Bitcoin gjorde det, og fortsatte å samle seg fra det lave $ 3500 til $ 10.000 innen det tidsrommet han spesifiserte.

FORVENT NOEN FLYKTIGHET I FREMTIDEN FOR FREMTIDENE NÆR

Selv om han forventer at Bitcoin vil bevege seg høyere på mellomlang sikt, la han merke til at investorer burde forvente sterke prishandlinger til oppsiden som en ulempe når futures utløper kommer inn:

 

Det er volatilitet for CME-oktoberkontraktene som kan forventes, som ikke har rullet over til november eller desember ennå, og som utløper slutten av denne uken. ~ 40 000 BTC (500 millioner dollar) er fortsatt åpen med 5 handelsdager igjen. Deribit har også omtrent 40K BTC-opsjonskontrakter som utløper på fredag.

Tabell over BTCs CME-futuresdata for neste år. Diagram fra Bitcoin Jack (@BTC_JackSparrow på Twitter).
Det er også noe volatilitet som forventes på kort sikt på grunn av presidentvalget, sammen med usikkerhet rundt neste finanspolitiske stimulusregning.